Online blad: ontzorgen van A tot Z

Een blad online zetten is relatief eenvoudig. Maar een online blad realiseren vergt meer. Hoe trek je de aandacht van de ontvanger? Maar nog belangrijker: hoe stimuleer je dat hij of zij het blad volledig leest? Met voldoende interactie! Elke klik moet weer een verrassing zijn.

Een online magazine of bijvoorbeeld het digitale jaarverslag moet meer zijn dan een aantrekkelijke, klikbare uitgave. Het online blad moet vooral communiceren. Over mensen, diensten, producten en identiteit, om maar iets te noemen. Over commerciƫle en communicatieve doelstellingen. Een blad is een middel om iets te bereiken.

Passie voor het vak

Voor het maken van online bladen werkt Vadding samen met Ruud Slagmolen Concept, Copy & Creatie. Vadding en Ruud Slagmolen werken al jarenlang intensief samen. Met passie en gedrevenheid maken wij onderscheidende en belevingsvolle producten. Bladen, websites, nieuwsbrieven en andere uitingen die effectief zijn en communicatie makkelijk verteerbaar maken.

Meedenken met klanten

Heb je nog nooit een online magazine gemaakt, dan komt er zeer veel op je af. Wij realiseren ons dat terdege en helpen je daar graag mee. Ontzorgen is ons motto. Ook de prijs van het online blad is daarop gebaseerd. Je doet het nooit alleen. Wij zijn dus bevlogen in uitvoering, maar we denken bovenal mee met onze klanten. Helpen hen om hun doelen te realiseren. Een succesvol product begint bij communicatie- en strategisch advies. Nogmaals, bladen maken is geen doel, maar een middel om iets te bereiken. Dat is in print zo. En dat is bij een online blad niet anders.

Bekijk de website Onlineblad.nl met onder andere voorbeelden van ons werk, reviews, kosten, de voordelen en de tips & trics.

Check onlineblad.nl

 

dh2a

 

mrdh2015a

 

ivn2015a

 

sdu2a

 

zknta

 

qr3a

 

inspi10a

 

review2016a